Sugru "Classic" 5 kleuren 8-Pack

Nieuw product

Sugru 8-Pack "Classic" 5-kleuren 

Scroll naar beneden voor leuke accessoires

Meer details

69 in voorraad

€ 15,99 incl. BTW

Meer informatie

Sugru wonderklei is nu ook te koop in Nederland en België!

8-Pack single use verpakkingen van Sugru voor reparatie of een creatief concept. Sugru in zwart, wit, rood, geel en blauw, klaar om 8 geweldige projecten mee aan te pakken.

Zelfklevende "lijm", die na 24 uur transformeert in rubber en flexibel blijft.
Bestendig van -50 °C tot +180 °C
Kan buiten en binnen gebruikt worden.

Het wordt geleverd in pakjes van 5 gram, in verschillende kleurtjes. Na het openknippen heb je zo’n 30 minuten te de tijd om het te verwerken. Het blijft flexibel, perfect dus om iets meer grip te creëren op sleutels, zo ze zijn gelijk goed herkenbaar, of om flexibele draadjes te verstevigen, zodat ze iets minder snel kapot gaan.

Omdat producten niet altijd perfect zijn. Bijvoorbeeld: nieuwe schoenen hebben scherpe randjes, snijplanken glijden weg op je aanrecht en brillenpootjes prikken achter je oren. Met een beetje Sugru kun je eigenlijk alles maken. Of 'beter hacken', zoals ze zelf zeggen. Met Sugru maak je producten comfortabeler en langer houdbaar. Als je eenmaal bezig bent, wil je niet meer stoppen.

Met de Sugru "Classic" ben je als een ware padvinder perfect voorbereid. Met deze combinatie van kleuren kun je ook mengen! De mogelijkheden zijn grenzeloos. FIX that THING!

Sugru kneedbare kit - Sugru kopen - Sugru Nederland

Recensies

Kwaliteit 
11-06-2016

Handig spul!

Heel handig product. Ik heb er allerlei haakjes en de wc rol houder mee opgehangen en het is netjes en vrijwel onzichtbaar. Zonder gaten te boren in de tegels, ideaal!

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf uw recensie

  Sugru "Classic" 5 kleuren 8-Pack

  Sugru "Classic" 5 kleuren 8-Pack

  Sugru 8-Pack "Classic" 5-kleuren 

  Scroll naar beneden voor leuke accessoires

  Accessoires